Klantpanel – doet u mee?.

Magister hecht veel waarde aan uw mening. Door te luisteren naar de wensen en ideeën van onze gebruikers, kunnen wij onze producten blijven verbeteren.

Ons User Experience (UX) Team maakt regelmatig gebruik van het klantenpanel. Wij vragen bijvoorbeeld deel te nemen aan een gebruikerstest voor een nieuw ontwerp of maken een afspraak voor een interview of gesprek. Dat kan op locatie of online. Ook kunnen we u soms vragen een korte online vragenlijst in te vullen over uw ervaringen. U bent natuurlijk niet verplicht om mee te doen. Enthousiast geworden? Meld u dan aan via het onderstaande formulier.

Placeholder
Foto begeleid bij het citaat

Uw mening telt!
Met uw mening maken wij betere producten. En ziet u wellicht uw eigen inbreng wel terug in onze applicatie, dat is toch best leuk?

Afhankelijk van het type onderzoek selecteren wij de panelleden en nodigen wij hen uit deel te nemen aan ons onderzoek(je).

Bent u uitgenodigd bij ons op kantoor of komen wij langs op locatie? Dan krijgt u een attentie voor uw deelname. En natuurlijk staat bij ons de koffie, thee of fris voor u klaar. Vult u een online vragenlijst in? Dan maakt u kans op een attentie die we verloten onder de deelnemers.

Wilt u meer weten?

Neem contact op met uw Magister accountmanager of maak direct een afspraak.
We komen graag langs om te bekijken wat we voor uw school kunnen betekenen.

Afspraak maken