Een studiewijzer verwijderen.

Wilt u een studiewijzer verwijderen?

• Ga naar de betreffende studiewijzer die u wilt verwijderen.
  • Klik in de taakbalk rechts in het scherm.
  • Selecteer de prullenbak (“Verwijder”) en bevestig uw actie.
  • Let op: na verwijderen kunnen leerlingen en docenten geen gebruik meer maken van deze studiewijzer. Verwijderen van een studiewijzer kan niet ongedaan gemaakt worden.

Wilt u meer weten?

Neem contact op met uw Magister accountmanager of maak direct een afspraak.
We komen graag langs om te bekijken wat we voor uw school kunnen betekenen.

Afspraak maken